designed by webproof
Nieuwsberichten
30-11-17  Newco presenteert: AllRide Connect 2.0!
In 2014 introduceerde Newco AllRide Connect. Een assortiment handige smartphone & tablet accessoires voor onderweg, speciaal voor in de tankshop. Velen van u zijn bekend met de AllRide Connect lijn; meer dan 1500 tankstationondernemers hebben de connectivity lijn met succes geïmplementeerd. De behoefte aan diverse opladers, koptelefoons en powerbanks bij tankstationbezoekers is dan ook groot. Het assortiment is steeds aangepast aan de veranderende vraag. Er komen immers steeds nieuwe modellen op de markt die weer eigen accessoires nodig hebben.

Nu, 3 jaar na de introductie, is het tijd voor een complete upgrade en restyle. Niet alleen het assortiment nemen wij grondig onder handen, ook wordt er gewerkt aan een nieuwe uitstraling. Newco gelooft namelijk dat innovatie in het schap ervoor zorgt dat uw bezoekers enthousiast en geïnteresseerd blijven. 
  • Product safety en compliance  - Alle producten voldoen aan de wettelijke voorschriften (RoHS) en de Apple-accessoires zijn MFI gecertificeerd; veiligheid en duurzaamheid is hierdoor gegarandeerd

  • Competitive - A-merk kwaliteit en uistraling maar met een betere marge

  • Clean & clear - Nieuwe compacte verpakking met strakke uitstraling en duidelijke informatie; een betere presentatie in het schap en meer producten per meter

  • Sales support - Schapcommunicatie - overzichtelijke informatie voor het winkelpersoneel - mogelijkheden tot up-en cross-selling - POS materialen voor extra omzetboost
De nieuwe connectivity lijn komt beschikbaar in het voorjaar 2018. Uiteraard zorgen we voor een soepele overgang naar deze nieuwe lijn voor onze trouwe AllRide Connect klanten.

Soepele overgang

Om u te ontzorgen, ondersteunen wij u bij de overgang naar de nieuwe AllRide Connect lijn:
  • Wanneer de nieuwe lijn volledig wordt opgenomen, nemen wij oude voorraden terug
  • Wij zorgen voor een nieuwe schappenplan en de implementatie ervan
  • U ontvangt alle informatie omtrent de nieuwe lijn, per categorie en per artikel
  • Wij zorgen voor schapcommunicatie; zodat uw klant sneller en beter kan kiezen 
 

Loyalty reward
Voor onze trouwe AllRide Connect klanten hebben we tevens een speciale loyalty reward. Vanaf 1 december 2017 spaart u voor korting op uw eerste order nieuwe range AllRide Connect.


Hoe werkt het?

10% van de door u gerealiseerde inkoopwaarde AllRide Connect tussen 1 december 2017 en de eerste levering van AllRide Connect 2.0 ontvangt u als korting op uw eerste AllRide Connect 2.0 order.
 

RoHS-richtlijn
De RoHS-richtlijn (Restriction of Hazardous Substances) is een EU-richtlijn met als doel om een aantal gevaarlijke stoffen in elektronische apparatuur te beperken. Het gaat om 6 stoffen waaronder diverse zware metalen en brandvertragers. Newco Europe hecht veel waarde aan het belang van deze richtlijn en houdt zich hier intensief mee bezig door onder andere diverse controles voor, tijdens en na productie uit te voeren. Meer weten?


Heeft u vragen?
Neem contact op met uw contactpersoon of met onze Customer Service via 040-4024300/verkoop@newco-europe.com. Wij helpen u graag. Volg ons op Social media en blijf op de hoogte!


Facebook icon  LinkedIn icon  YouTube icon  

To English information
To Danish information
To French information